Menu
Pavelka Pavelka Pavelka Pavelka Pavelka

Rodinné vinárstvo a vinohradníctvo Pavelka už od roku 1995

Pavelka - Pinot noir

Život je príliš krátky na to, aby sme pili zlé víno

Vinohradníctvo a vinárstvo založil v roku 1995 Ing. Milan Pavelka. Svoje dlhoročné skúsenosti z oblasti pestovania hrozna a výroby vína ako aj pokračovaním tradície svojich predkov, zúročil vo svojom rodinnom vinárstve. Do vienka dostali vinársku krv aj jeho deti, sprevádzajú ho pri jeho životnom diele a plnení sna ruka v ruke aj s manželkou.

zistiť viac o vinárstve

Novinky a podujatia

Hľadáme obchodného zástupcu

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Kontakt
Deň otvorených pivníc® 2016

Deň otvorených pivníc® 2016

8000 nažhavených vínomilcov vystupuje z áut a autobusov, začína sa okupácia pivníc na MVC. 17. ročník podujatia, ktoré sa koná už tradične koncom novembra láka k sebe milovníkov vína ako sladké plody viniča škorce. Určite sa nebudete nudiť, veď pivnice otvára viac ako 150 vinárov od Bratislavy až po Trnavu.

Viac informácií
Všetky novinky a podujatia

Vybrané vína

Svätovavrinecké

Svätovavrinecké

víno červené, suché, akostné odrodové
ideálne víno k hovädzie mäso, tvrdé zrejúce syry
podávajte vychladené na teplotu 15° – 18° C

Charakteristika: Obľúbené lahodné víno tmavo rubínovej farby. Vyzretejšia ovocná vôňa pripomína tóny sliviek, višní, čerešní a horkej čokolády. Chuť je zamatová, plná, príjemne trpkastá s harmonickým pomerom kyselín a trieslovín.

Detail tohto vína
Neronet 2013

Neronet 2013

víno červené, suché, akostné odrodové
obsah alkoholu je 12,5 %
obsah kyselín je 5,5
obsah cukru je 3,5
ideálne víno k divina, hovädzie, syry
podávajte vychladené na teplotu 15° – 18° C

Charakteristika: Víno sa zrodilo z nášho hrozna dopestovaného na južných svahoch Malých Karpát. Víno má tmavorubínovú farbu s ovocnou vôňou po čerešniach, sušených slivkách a horkej čokolády. Chuť vína je ovocne šťavnatá, kopírujúca vôňu a zakončená príjemnou trieslovinkou. Neronet, víno pre Vaše nevšedné chvíle.

Detail tohto vína
Rulandské biele

Rulandské biele

víno biele, suché, akostné odrodové
ideálne víno k bravčové mäso, hydina, tvrdé zrejúce syry
podávajte vychladené na teplotu 9° – 11° C

Charakteristika: Víno príjemnej zlatožltej farby s vôňou byliniek a rozkvitnutej lúky. Postupne sa vo vôni vynárajú jemné ovocné tóny. Elegantné ľahké víno s harmonickými kyselinami.

Detail tohto vína
Všetky vína v ponuke